Log ind
Notesbog
Din personlige notesbog til arbejdet på fagportalen
Tallinje
Tæl og regn med tallinjen
SkoleTube
Direkte adgang til en lang række web 2.0-værktøjer

Forslag til årsplan

Vigtigt!

Med udgangen af dette skoleår vil indholdet i denne portal være lagt over i en ny platform, og den gamle udgave bliver lukket. Når du laver din årsplan for næste skoleår, er det derfor vigtigt, at du kun bruger den nye udgave af portalen.

Indtil den 27. juni vil du både have adgang til den gamle og den nye udgave af portalen. Du kan altså fortsat arbejde med den gamle udgave resten af dette skoleår, samtidig med at du planlægger det nye skoleår i den nye udgave. Den 27. juni lukker vi for den gamle udgave.

Den nye udgave af denne portal udkommer primo juni.

I menuen til venstre finder du forslag til årsplaner. Der er lavet en årsplan til hvert klassetrin, som bygger på forløbene på portalen.

I hver årsplan er der et estimat på, hvor mange lektioner der cirka skal bruges på et forløb. Under hver årsplan er der en liste med link til forløbene.

Du kan som lærer gå ind og redigere i årsplanerne, så du kan tage højde for eventuelle planlagte arrangementer på skolen - lejrskole, temauger m.m. Det gør du ved at klikke på linket til højre under 'Eksempel på årsplan'. Du vil få en Word-fil frem, som du kan redigere i.

Du har også mulighed for at bruge mit | gyldendal og lave din helt egen årsplan via Planlæggeren - se hvordan du gør her.