Log ind
Notesbog
Din personlige notesbog til arbejdet på fagportalen
Tallinje
Tæl og regn med tallinjen
SkoleTube
Direkte adgang til en lang række web 2.0-værktøjer

Vigtige noter?

Med udgangen af dette skoleår vil indholdet på denne fagportal være lagt over i en ny og forbedret platform, og den gamle udgave bliver lukket den 27. juni.

Noter kan ikke overføres til den nye platform. Hvis du eller dine elever har vigtige noter, som skal bruges fremover, bør de sendes til egen mail senest den 26. juni.

Velkommen til lærerdelen

Matematik 0.-3. klasse er en online fagportal til indskolingen, der er bygget op omkring strukturerede forløb med teori, aktiviteter og opgaver, der lever op til Fælles Mål.

Under 'Om portalens topmenu' kan du få et overblik over de forskellige indgange til portalen. Derudover finder du i menuen til venstre 'Forslag til årsplan' samt beskrivelser af, hvordan I kan arbejde med portalen og anvende de værktøjer, der understøtter arbejdet med et digitalt læremiddel i matematikundervisningen.

Lærerresurser

Til de enkelte forløb er der knyttet en række lærerresurser:
  • Fælles Mål: Under punktet gives en skematisk oversigt over de færdigheds- og vidensmål fra Fælles Mål, som det enkelte forløb tager udgangspunkt i.
  • Om forløbet: Her findes en beskrivelse af den anbefalede målgruppe samt det overordnede formål med forløbet.
  • Materialer: Her finder du en oversigt over de digitale værktøjer og konkrete materialer, som eleverne kan få brug for, når de arbejder med forløbet.
  • MatLex: MatLex er et matematikfagligt opslagsværk, hvor du hurtigt og nemt kan finde forklaringer på en lang række af fagets begreber.

Nyttige links 

Herunder er links til sider med digitale resurser, fx apps, som I kan bruge i matematikundervisningen. Det kan fx være interaktive sømbræt.

mathlearningcenter.org
nctm.org
App til Matematik0-3.gyldendal.dk 

 

Kontakt os

www.matematik0-3.gyldendal.dk er et dynamisk undervisningsmateriale, som vi løbende udvikler. Det vil vi gerne gøre bedst muligt, så vi hører derfor gerne din mening. Hvad var godt? Hvad mangler der? Hvad kan forbedres? Send os gerne en mail på Matematik0-3@gyldendal.dk.